WWDC 2015 se apropie!

  

Conferința anuală a celor de la Apple dedicată dezvoltatorilor de software pentru platforma iOS este aproape aici.

Pe data de 8 Iunie 2015 este anunțat evenimentul mult așteptat si asta pentru ca este știut faptul ca Apple începe aceasta conferința cu un Keynote in care dezvăluite noi tehnologii atât software cât si hardware. Iată ce vom vedea cel mai probabil la conferința:

  • iOS 9 – viitorul sistem de operare al celor de la Apple ce rulează pe iPhone, iPod Touch si iPad dar si pe Apple TV. Apple promite imbunătățirea performantei sistemului de operare si va reuși sa mențină compatibilitate cu device-uri mai vechi gen iPhone 4S, iPad Mini, iPad 2 sau iPod Touch 5-th gen. In plus se discuta despre posibilitatea ca noul iOS 9 sa ocupe mai puțin spațiu pe memoria iDevice-urilor. Un lucru foarte bun având in vedere ca iOS 8 a avut cea mai slaba rata de adopție de la iOS 7 încoace. 
  • Un nou serviciu de muzica streaming – serviciul Beats Music este cel vizat in privința schimbării. Se crede ca acesta va fi integrat in iTunes, iar serviciul va fi poziționat la un preț de 9,99$.
  • Un nou serviciu deteleviziune – publicația Wall Street Jurnal a vorbit despre aceasta posibilitate. Cum ca Apple va dezvălui in cadrul WWDC 2015 un serviciu de televiziune Apple. Aceștia se pare ca si-au găsit niște parteneri de afaceri in cei de la ABC, CBS si FOX. Serviciul va oferi 25 de programe si un preț între 30-40$ pe luna.
  • Apple TV reproiectat – cutiuța “minune” a celor de la Apple care se leagă la TV si ne oferă o serie de servicii online audio-video este supusa unui proces de revitalizare. Se zvonește ca vom avea parte de un cu totul alt device mai puternic ce va da accesul la Siri, Apple Store si chiar aplicații si jocuri. Noul Apple TV va rula pe noul chip A8 si va avea o memorie mult îmbunătățită in ceea ce privește cantitatea si performanța sa.

In rest, dacă v-ar interesa sa participați la un ademenea eveniment va recomand sa stați potol pentru ca e foarte scump si adresat, evident, doar dezvoltatorilor de software înregistrați Apple. Prețul unui bilet este de 1600$. Si chiar dacă îndepliniți condițiile de mai sus tot nu este sigur ca veți reuși sa ajungeți la eveniment pentru ca locurile sunt limitate si veți intra la o loterie mai întâi care va determina persoanele ce vor avea dreptul sa cumpere bilete. Acest lucru se întâmpla deoarece cererea pentru acest eveniment este foarte mare si e singura modalitate de “împăcare” a tuturor.

Leave a comment