[TUTORIAL] Instalare aplicatii/jocuri cracked pe orice iPhone/iPad/iPod cu iOS 6.x

image

Procesul nu e greu si presupune cativa pasi. Inprimul rand trebuie sa aveti un iDevice capabil sa ruleze ultimul firmware iOS 6.x, apoi aveti nevoie de aplicatia evasi0n prin care sa faceti jailbreak iDevice-ului vostru, il puteti lua de AICI. De aici incolo vine partea usoara.

1. Intrati in Cydia pe iDevice-ul vostru si mergeti la Manage > Sources, apoi apasati Edit si Add. In fereastra ce apare scrieti sinfuliphonerepo.com, apasati butonul Add Anyway din fereastra ce apare si asteptati sa se incarce sursele. Daca dureaza mai mult de 5 minute puteti sa dati Cancel ca nu e problema. Sa nu uitati: trebuie sa aveti obligatoriu acces la internet pe iDevice-ul vostru.

2. Tot in Cydia mergeti la search si scrieti appsync. Selectati Appsync 4.x – 6.x si instalati tweak-ul.

3. Mergeti pe PC si cautati programul iTools 2012. Puteti sa-l download-ati de AICI, daca nu reusiti faceti un search pe google ca sigur il gasiti. Acesta e programul cu care o sa instalati orice aplicatie/joc pe iDevice-ul vostru. Puteti folosi si iTunes in loc de iTools 2012 insa e mult mai usor cu acesta din urma.

4. Cautati pe net/torent/etc aplicatiile/jocurile care doriti sa le instalati pe iDevice-ul vostru, recomand filelist.ro daca aveti cont. Trebuie ca terminatia acestora sa fie in format .ipa, adica asa cum e orice program executabil pentru Windows cu .exe asa sunt si aplicatiile/jocurile pentru iDevice-uri, .ipa.

5. Dupa ce ati download-at aplicatia/jocul, conectati iDevice-ul la PC si deschideti iTools 2012, mergeti la Aplications si apasati Install. Din fereastra ce se deschide selectati aplicatia/jocul ce l-ati download-at anterior si dati Open. Veti avea instalat pe iDevice-ul vostru aplicatia/jocul dorit.

6. Ati terminat.

One thought on “[TUTORIAL] Instalare aplicatii/jocuri cracked pe orice iPhone/iPad/iPod cu iOS 6.x

Leave a comment